woensdag

Mvv Maastricht - Royal Antwerp fc

Mvv Maastricht - Royal Antwerp fc 2-6
oefenwedstrijd, De Geusselt (Maastricht)
31/07/2004, Toeschouwers: +-1.500

Verslag:

Wanneer de Great old een vrienschappelijke wedstrijd in het buitenland speelt, mogen we uiteraard niet ontbreken. Onze supportersclub maakte er net als tal van andere supporters meteen een dagje van. Resultaat, een rood-wit Maastricht. Ik schat dat er toch wel een 800 fans de trip richting Nederland maakten.

Dit jaar begonnen we weer in de 2de nationale met een grotendeels vernieuwde ploeg. Dit was dus een eerste "serieuze" test om te zien hoe ver we stonden.

Na een dagje van tropische temperaturen en de nodige dosis bier, trokken we richting Geusselt. De Geusselt is een mooi modern stadion, en zou zeker niet misstaan in de eredivisie.

Wel opvallend weinig Maastrichtse fans voor deze topper!, ik denk zelfs dat wij in de meerderheid waren. De talrijk meegereisde Antwerp fans maakte er naar goede gewoonte dan ook weer 90 minuten lang een sfeervol feestje van!

Ook de wedstrijd was duidelijk voor ons, het werd maar liefst 2-6! We leken meteen klaar om terug naar de hoogste klasse te promoveren. (het zou anders uitdraaien...)

Verdere herinneringen ontbreken aan deze trip, daar zullen de drank en de zomerse omstandigheden wel voor iets tussen zitten.

Een uitstap als deze is in elk geval zeker voor herhaling vatbaar!


Geen opmerkingen: